Saturday, July 30, 2011

surat buat kekasih.. (bahagian 10)

assalamualaikum..

awak.. saya harao awak sihat2 jer.. walaupun saya tak hubungi awak.. saya nak awak tahu yang saya sentiasa harapkan yang terbaik untuk awak..

walaupun bila awak hubungi saya jarang2.. saya tetap tunggu awak hubungi saya setiap hari.. 

walaupun bila awak hubungi saya kadang2 saya macam merajuk jer dengan awak.. sebenarnya saya cuma rindukan awak.. saya cuma nak awak rasa yang saya betul2 rindukan awak.. tapi saya geram sebab awak dah lama tak hubungi saya..

walaupun awak sibuk memanjang.. saya selalu jer nak dengar suara awak.. teruknya saya ni.. maafkan saya awak.. saya cuma nak awak ada masa dengan saya sekejap jer..

walaupun awak jarang online fb & chating dengan saya.. saya tahu awak kerap buka wall fb saya.. saya tau yang awak pun rindukan saya...

walaupun awak selalu tegur perangai saya.. saya tak kesah.. yang saya kesah bila cara awak tegur tu tak kena gaya.. bila saya menangis, awak cakap saya macam budak2.. huhuhuhu... sekurang-kurangnya.. awak pujuk la saya dulu.. 

walaupun saya ni rendah.. awak selalu pandang tinggi sangat pada saya.. bila saya tegur awa mula la merajuk.. awak mula la nak rendahkan diri awak yang sedia ada tinggi tu.. awak ni kan... geram tau...

walaupun kadang2 saya marah2 awak.. saya nak awak tahu yang saya ambil berat pasal awak.. cuma saya tak tahu macam mana nak tafsirkan rasa tu pada awak.. kalau saya tanya elok2 awak bukan nak jawab sangat pun.. eeeee... geram sangat tau kat awak..

awak.... walaupun hari tu saya memang marah awak... tapi sekarang saya dah tak marah awak.. saya rindukan awk.. huhu.. tapi awak terus jer diam. tak hubungi saya lagi.. awak...awak... bila la awak nak berubah ye... sabar je la... 

awak.. walaupun saya boleh terima awak seadanya.. saya tahu belum tenu awak boleh terima saya seadanya.. tapi saya tak kesah.. selagi ada masa.. selagi tu manusaia boleh berubah.. 

papai awak.. saya nak sambung merajuk saya sampai awak hubungi & pujuk saya lagi..

assalamualaikum

 

2 comments: